Välkommen till Sveriges största sexcommunity med tusentals kåta män, kvinnor och par som söker tillfälliga sexpartners.

Cookies, Integritetspolicy, Användarvillkor

Här hittar du all vår information om cookies, vår integritetspolicy, våra användarvillkor och information om Dataskyddsförordningen - GDPR (General Data Protection Regulation) som 2018 ersatte den svenska Personuppgiftslagen (PuL). GDPR har skärpt kraven på hur företag får behandla dina personuppgifter och här kan du läsa hur vi samlar in, behandlar och lagrar din information på knull-kontakt.info.

Din användarupplevelse på hemsidan, säkerhet och integritet är mycket viktig för oss och det är bland annat därför vi använder oss av SSL-kryptering som du kan se på hänglåset i adressfältet när du besöker knull-kontakt.info. Den information som vi samlar in via cookies är endast till för att vi ska kunna förbättra och utveckla hemsidan och ge våra besökare och användare en bättre upplevelse. Genom att använda knull-kontakt.info och de tjänster vi erbjuder godkänner du att vi använder cookies, integritetspolicyn och våra användarvillkor i sin helhet.

Cookies

Enligt lagen om elektronisk kommunikation (SFS 2003:389) ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om det. En cookie är en liten textfil med information som samlas in och sparas av webbläsaren (Tex. Chrome, Explorer, Firefox, Safari) på din dator, surfplatta eller mobil. På knull-kontakt.info använder vi oss bland annat av så kallade sessions-cookies för att hålla reda på våra besökare men ingen personlig information sparas och information om ditt besök på knull-kontakt.info kan inte spåras. Sessions-cookies lagras dessutom endast tillfälligt och tas bort från Din dator efter att du lämnat knull-kontakt.info.

Vi använder dessutom cookies för att förbättra användarupplevelsen av knull-kontakt.info. Vi använder även en standard-analys-programvara för att på sätt kunna se hur våra användare interagerar med och använder knull-kontakt.info. Den information vi kan se är bland annat vilken webbläsare och operativsystem våra besökare använder. Vi kan också se om du kommer direkt till knull-kontakt.info eller via en sökmotor och vilka sidor på knull-kontakt.info du besöker och hur länge du stannar på hemsidan. Tack vare den här informationen kan vi kontinuerligt förbättra hemsidan och din upplevelse av knull-kontakt.info. All information som samlas in är helt opersonlig och vi garanterar att ingen information som samlas in via cookies delas med andra eller säljs till några andra företag utanför nätverket vi samarbetar med.

Vill du stänga av användning av cookies eller ändra dina inställningar för cookies kan du göra det i inställningarna på din webbläsare. Om du stänger av eller ändrar inställningarna för cookies kan det dock begränsa användningen och funktionaliteten på knull-kontakt.info.

Integritetspolicy

Dataskyddsförordningen - GDPR

Enligt GDPR måste alla som inhämtar och lagrar personuppgifter via Internet inhämta samtycke från de personer som lämnar uppgifterna. Med personuppgifter räknas samtliga uppgifter som kan knytas till dig som person. Om du lämnar ut några personliga uppgifter till knull-kontakt.info eller registrerar dig som medlem på en extern webbplats via knull-kontakt.info samtycker du till att de uppgifter du matar in lagras i en databas.

OBSERVERA: Ingen person under 18 år är tillåten att besöka den här hemsidan eller använda några tjänster på knull-kontakt.info (hädanefter "Hemsidan") och Tjänsten (nedan kallat “ Tjänsten”) eller övriga hemsidor vi samarbetar med i nätverket (nedan kallat “Nätverket”).

1. Sammanfattning av vår Integritetspolicy

Denna Integritetspolicy täcker vår behandling av information som samlas in när du använder våra Tjänster eller Hemsidan. Denna Integritetspolicy täcker även vår behandling av information om dig som våra samarbetspartners delar med oss eller som vi delar med våra samarbetspartners i Nätverket.

Hemsidan har som målsättning att ge dig professionella, högkvalitativa, diskreta tjänster och har därför åtagit sig att skydda din integritet. Vi följer alla procedurer som anges i detta dokument, och det måste läsas och förstås tillsammans med våra Användarvillkor för Hemsidan innan du lämnar ut några personliga uppgifter till oss eller registrerar dig som medlem på någon extern webbplats via Hemsidan. Hemsidans Integritetspolicy gäller informationen som vi samlar in via vår hemsida och är avsedd för att säkerställa att du kan använda Hemsidan utan att behöva oroa dig för Integritetsfrågor. När det gäller externa webbplatser du kan registrera dig på via Hemsidan gäller även deras Användarvillkor som du måste läsa genom och godkänna.

Din integritet är viktig för oss och vi vill att du klart och tydligt förstår hur information som lämnas av dig eller samlas in under din användning av Hemsidan används för att göra ditt besök trevligare samt att förse dig med information och möjligheter som kan vara av intresse för dig.

Genom att använda Hemsidan och / eller våra Tjänster, innebär det att du accepterar vår Integritetspolicy och våra Användarvillkor. Om du inte accepterar denna Integritetspolicy eller inte accepterar våra Användarvillkor, ber vi dig att lämna Hemsidan.

Alla referenser i denna Integritetspolicy till "knull-kontakt.info", "vi", "oss", "våra" och liknande termer ska tolkas som hemsidan för knull-kontakt.info.

På samma sätt är en hänvisning till "du", "din", eller "dig själv" i denna Integritetspolicy en hänvisning till dig själv som en användare av den här hemsidan (knull-kontakt.info) om inte annat anges.

2. En särskild anteckning om minderåriga personer

Som det även anges i Användarvillkoren ber vi att personer under 18 år inte lämnar ut någon personlig information till oss. Hemsidan samlar inte medvetet in personlig information från några personer under 18 år. Det är föräldrarnas eller vårdnadshavarens ansvar att se till att barn under deras förmyndarskap inte missbrukar någon dator eller mobil enhet för att försöka få tillgång till eller på något sätt utnyttja vår Hemsida eller Tjänst. Vidare förväntar vi oss och kräver att varje användare eller registrerad medlem på webbplatser vi samarbetar med i Nätverket förbinder sig att skydda sin inloggningsinformation från barn och/eller minderåriga.

3. Hur samlar vi in din personliga information

Din personliga information kan samlas in eller nås på ett antal olika sätt inklusive:

Direkt från dig själv (direkt på hemsidan eller verbalt) när du skapar ett förhållande med oss eller i indirekt användning av våra Tjänster;

  • Alstrad av oss i korrespondens etc;
  • Mottaget av tredje part i förhållande till de tjänster som vi tillhandahåller enligt ditt tillstånd, vilket kan erhållas direkt från dig eller indirekt genom dina handlingar. I sådana fall kommer vi att se till att sådana tredje parter har rätt att avslöja sådan information för oss.
  • Vi kan också få personlig information om dig genom att du använder vår hemsida (knull-kontakt.info) eller genom att användningen av cookies på vår hemsida.

4. Rättslig grund för behandling av personuppgifter

Vi har följande lagliga grunder för att behandla din personliga information:

Förse dig med våra Tjänster: Den rättsliga grunden för behandlingen av din personliga information är utförandet av den begärda tjänsten från oss eller utförandet av avtal som du har med oss. Din personliga information kan även användas av våra samarbetspartners i Nätverket om du registrerat ett medlemskap på en extern webbplats vi samarbetar med, för att du ska kunna behålla ditt konto och profil så att du kan ansluta till andra användare i Nätverket.

Samtycke: I vissa fall kan vi begära samtycke i specifika ärenden. När ditt samtycke krävs för insamling, bearbetning och offentliggörande av personuppgifter ska vi se till att sådant samtycke förses frivilligt. Vi kan också fråga dig om ditt samtycke för att vi regelbundet ska kunna skicka marknadsföringsmaterial som vi tycker är lämpligt för dig. Sådan marknadsföringskommunikation kommer endast att skickas till dig om du har samtyckt till det genom en "Opt-in". Du informeras härmed om att du, med förbehåll för juridiska eller avtalsmässiga begränsningar, kan återkalla ditt samtycke till lagring och behandling av din personliga information. Eventuell kommunikation med avseende av sådant återkallande eller ändring av samtycke när det gäller personlig information som lagras av Hemsidan ska ske skriftligen och adresseras till [email protected]

Legitima intressen: Vi kan behandla din personliga information på grundval av våra legitima intressen, inklusive att förse dig med våra Tjänster, analysera användarnas beteende för att förbättra våra Tjänster och förbättra vårt innehåll samt för administrativa ändamål.

5. Information vi samlar in och lagrar

De olika typerna av information som vi samlar in kan innehålla:

5.1. Information som du lämnar anonymt, till exempel ditt kön, ålder, typ av relation du letar efter, e-post och födelsedatum. INGEN av din personligt identifierbara information kan dock nås eller användas av allmänheten för att identifiera en viss person.

5.2. Information som frivilligt tillhandahålls av dig genom att du engagerar dig på Hemsidan, såsom meddelanden eller chatt på Hemsidan. Detta kan även innefatta men inte begränsas till matchningar, ålderspreferenser, stjärntecken, geografiskt läge, fotografier, videor, personliga intressen, fysiska egenskaper och liknande.

5.3. Information som automatiskt samlas in via cookies när du besöker eller använder vår Hemsida, till exempel din IP-adress och webbläsartyp för analytiska verktyg och tjänster från tredje part.

5.4. Information som erhållits av andra via vår webbplats. Vi samlar in information som kan ha mottagits från tredje part. Sådan personlig information kan innehålla kontaktuppgifter, demografisk information och navigationsinformation.

6. Vår användning av information vi samlar in

Vi använder din information för att förbättra vårt tillhandahållande av tjänster till dig. Utöver det använder vi också din information för att skydda dig, andra användare och integriteten på vår Hemsida mot bedrägeri eller för det som krävs enligt lag.

All information du publicerar kommer att visas på Hemsidan. Vi kan ta bort någon olämplig bild, språk eller ord och fraser som inte innehåller någon information eller är vettigt för andra besökare på Hemsidan, med avsikten att tillhandahålla en Tjänst av hög kvalitet för alla besökare på Hemsidan. Vi kommer bara att publicera bilder och data som uppfyller de redaktionella riktlinjerna i våra Användarvillkor.

Vi kan internt använda personligt identifierbara uppgifter från våra användare för att förbättra våra marknadsföringsinsatser, att statistiskt analysera användningen av Hemsidan, för att förbättra vårt innehålls- och produktutbud samt att anpassa vår hemsidas innehåll och layout. Vi är övertygade om att dessa användningsområden gör att vi kan förbättra vår hemsida och bättre skräddarsy din upplevelse för att möta dina behov och önskemål.

Vi kan även använda personligt identifierbar information om dig för att leverera information till dig som i vissa fall är inriktad på dina intressen, såsom riktade annonser och kampanjer.

Vi använder även din information för administrativa ändamål och för att kommunicera med dig det sätt som du vill höra från oss.

Vi kan kontakta dig regelbundet via e-post för kundservice samt för att informera dig om specialerbjudanden, nya tjänster och möjligheter för våra besökare. Vi kommer inte kontakta dig via telefon eller textmeddelande utan ditt uttryckliga samtycke (opt-in). Vi använder en opt-out-standard för alla andra meddelanden än administrativ kommunikation.

7. Dela och avslöja personlig information

Den information som frivilligt tillhandahålls av dig kan visas för andra besökare och användare. Observera att, när du delar information offentligt på internet har vi inte någon kontroll över hur din information eventuellt används av andra. Vi kommer dock INTE att visa någon personlig information såsom ditt riktiga efternamn, e-postadress, hela postnumret, mobil eller fast telefonnummer eller IP-adress, utan de uppgifterna kommer att hållas strikt privata och konfidentiella. I fall vi ber om sådan information gör vi det alltid klart att det inte visas officiellt utan ditt godkännande.

Vi kan vidare dela din personliga information med våra anställda, partners och andra tredje parter som kan kräva sådan information för att kunna hjälpa oss att hantera det förhållande som vi har med dig. När vi delar din personliga information med tredje part, ser vi till att sådana parter använder sig av dessa uppgifter på ett sätt som garanterar säkerheten av dina personuppgifter.

Denna webbplats drivs av sexkontakten som samarbetar med ett Nätverk av andra företag, som driver en likartad verksamhet. Vi agerar som en grupp och delar information och data som kan vara nödvändig för företagens verksamhet i Nätverket. Vi har fått bekräftelse på att alla företag vi samarbetar med följer de uppgiftsskyddsåtgärder som anges här, med förbehåll för de omfattningar och begränsningar som följer av någon nationell lagstiftning av något visst företag. Genom att acceptera våra Användarvillkor, bekräftar du att du är bunden av denna Integritetspolicy och accepterar också att vi får dela information med andra företag vi samarbetar med i Nätverket och att eventuell behandling och lagring av din personliga information kan genomföras av något annat företag vi samarbetar med i Nätverket och då gäller deras Integritetspolicy.

Vi varken säljer eller hyr ut någon personligt identifierbar information om dig till någon tredje part utan ditt specifika tillstånd. Vi avslöjar information i sammandrag till annonsörer och för andra reklam- och marknadsföringsändamål. I dessa situationer avslöjar vi INTE någon information som kan användas för att identifiera dig personligen.

För att upprätthålla en hälsosam gemenskap samarbetar vi med alla brottsbekämpande enheter och med alla tredje parts företag och organisationer för att upprätthålla deras immateriella rättigheter eller andra rättigheter.

Vi förbehåller oss rätten att avslöja din personligt identifierbara information enligt lag och när vi anser att upplysningarna är nödvändiga för att skydda våra rättigheter och / eller för att följa ett rättsligt förfarande, domstolsbeslut eller en juridisk process.

Vi delar INTE din personliga information med någon tredje part för marknadsföring utan ditt samtycke.

Vi är skyldiga att lämna information till juridiska myndigheter om de har den rätta behörigheten, såsom en husrannsakan eller domstolsbeslut. Annat än vid en giltig begäran från en juridisk myndighet så är din information säker på hemsidan. Vi gör vårt bästa för att se till att all information som finns om dig hålls uppdaterad, korrekt och komplett, men vi förlitar oss också på att du meddelar oss om din information kräver uppdatering eller radering.

Din personliga användning av Hemsidan och din personliga interaktion med andra besökare genom denna hemsida kommer att hållas strikt privat.

Har du delgett oss din e-postadress kan vi med jämna mellanrum skicka e-postmeddelanden till dig som innehåller information om Hemsidan och våra Tjänster, meddelanden, notiser, kampanjer, samt kampanjer från tredje part som vi anser vara av intresse för dig. Du kan avbryta prenumerationen när som helst genom att följa länken "Avbryt prenumeration" som finns i varje e-postmeddelande som skickas från Hemsidan.

För annonser på Hemsidan, kan vi eller våra tredjeparts annonsörer placera eller känna igen en unik cookie i din webbläsare. Cookies är en normal del av internetverksamheten och används även av Hemsidan för att säkert identifiera dig när du använder Hemsidan och för att hålla din session aktiv när du inte använder Hemsidan under en tidsperiod. För mer information om cookies, vänligen läs genom vår Cookies policy.

8. Granskning och ändring av din information

Vi använder alltid rimliga medel för att bibehålla din personliga information korrekt, fullständig och uppdaterad för den avsedda användningen, men du måste själv informera oss om och när dina personuppgifter ändras.

När det gäller din personliga information har du rätt att få en bekräftelse på att din personliga information behandlas korrekt och du kan begära tillgång till de personuppgifter vi har lagrade. Du kan vidare begära en kopia av den information som vi erhållit från dig.

Du har följande alternativ för att ändra eller ta bort din information från vår databas:

9. Lagring av personuppgifter

Vi behåller din personliga information så länge som det är nödvändigt för att tillhandahålla våra tjänster enligt beskrivningen i denna Integritetspolicy, eller tills du själv ber om att de raderas, om inte en längre lagringsperiod krävs eller på annat sätt tillåts enligt lag. Du har rätt att erhålla radering av din personliga information, men detta är föremål för våra juridiska skyldigheter, vilket kan kräva att vi behåller din personliga information under en viss tidsperiod.

10. Invändning och begränsning av personuppgifter

Du har rätt att invända, av skäl som är relaterade till din speciella situation, till lagring och behandling av dina personuppgifter. Vi ska inte längre lagra dina personuppgifter om vi inte har en övertygande legitim grund för lagringen. Du har rätt att när som helst invända mot lagringen av dina personuppgifter för direkt marknadsföring. Du kan avbryta prenumerationen av e-postmeddelanden till din externa brevlåda. Vänligen använd länken (Avsluta prenumeration) som finns längst ner i varje e-postmeddelande vi skickar ut.

Vi erkänner vidare din rätt att begränsa behandling och lagring av personuppgifter, i så fall kommer vi endast att behålla dem för att utöva eller för försvar av klagomål.

11. Länkar till tredje parts webbplatser

Observera, när du kommer åt samarbetspartners eller andra tredje parts webbplatser från hyperlänkar på vår hemsida, har vi inte någon kontroll över innehållet på dessa hemsidor. Dessa hemsidor har sina egna Användarvillkor och Integritetspolicy som vi inte har något ansvar eller skyldighet för.

12. Internationell överföring av personuppgifter

När vi tillåter entreprenörer eller tredje part att behandla dina personuppgifter utanför EU, kommer vi att se till att de korrekta garantierna för att skydda din personliga information finns. Vi använder standardavtalsklausuler godkända av EU eller annan lämplig skyddsåtgärd för att tillåta dataöverföringar från EES till andra länder.

13. Policyändringar och uppdateringar

Vi förbehåller oss rätten att uppdatera denna Integritetspolicy löpande. Skulle uppdateringar ske av denna Integritetspolicy, så kommer vi uppdatera datum för senaste revision i sista punkten på Integritetspolicyn.

14. Säkerhet

Att skydda integriteten av dina personliga uppgifter är av allra största vikt för oss och alla nödvändiga tekniska och organisatoriska åtgärder vidtas för att säkerställa att dina personuppgifter lagras säkert och alla försiktighetsåtgärder vidtas för att säkerställa att ingen oauktoriserad eller olaglig behandling av personuppgifter sker. Observera att även om vi vidtar alla nödvändiga åtgärder för att säkra din information, kan vi inte garantera, och du bör heller inte förvänta dig att din personliga information för alltid kommer att förbli säker.

15. Klagomål och bekymmer

Om du har frågor eller bekymmer angående dina personliga uppgifter eller vår Integritetspolicy, var vänlig och använd formuläret på sidan "Kontakt" och vår kundtjänst kommer att behandla din förfrågan på ett snabbt, professionellt och effektivt sätt för vi tar säkerheten för våra användare på allvar och är redo att ta itu med alla de problem som de kan tänkas ha.

16. Senast reviderad och gällande datum

Denna policy ändrades senast den 19 maj 2019. För användare som lämnade personliga uppgifter före den 19 maj 2019, gäller denna policy från och med den 26 maj 2019.

Användarvillkor

OBSERVERA: Ingen person under 18 år är tillåten att besöka denna hemsida eller använda knull-kontakt.info (hädanefter "Hemsidan") och Tjänsten (nedan kallat “ Tjänsten”) eller övriga hemsidor vi samarbetar med i nätverket (nedan kallat “Nätverket”).

De följande Användarvillkoren definierar villkoren för Hemsidan knull-kontakt.info som drivs av sexkontakten. Var vänlig och läs noga genom våra användarvillkor innan du registrerar dig som medlem på någon extern webbplats via Hemsidan. Genom att registrera dig via hemsidan medger du att du har läst och accepterat Användarvillkoren i sin helhet samt vår Integritetspolicy (GDPR (General Data Protection Regulation)) och vår information om Cookies. Användarvillkoren är en integrerad del av din registrering som medlem på externa webbplatser vi samarbetar med.

En särskild notering avseende minderåriga personer

Personer under 18 år är inte tillåtna att använda Hemsidan och våra Tjänster. Vi ber personer under 18 år att INTE registrera sig via Hemsidan och INTE lämna någon personlig information till oss eller andra företag vi samarbetar med. Hemsidan är endast avsedd för samtyckande vuxna, över 18 år (arton år) eller personer som har nått myndighetsåldern i deras tillämpliga jurisdiktion, beroende på vilket som är äldst. Personer under myndighetsålder är inte berättigade att besöka, använda tjänster och produkter som finns på Hemsidan eller att registrera sig som medlemmar på externa sajter via Hemsidan.

1. Tjänster

1.1 Tjänsterna som beskrivs och visuellt presenteras på Hemsidan är i marknadsföringssyfte och kan endast användas efter att du har registrerat dig som medlem på en extern webbplats via Hemsidan. Registreringen som medlem via Hemsidan är helt gratis. Vid en registrering som medlem dirigeras du om till en lämplig extern hemsida vi samarbetar med, baserat på ditt geografiska läge och dina speciella preferenser och din registrering som medlem avser den specifika hemsidan. Du ingår därmed ett kostnadsfritt avtalsförhållande med någon av de hemsidor som vi samarbetar med i Nätverket, som styrs av dessa villkor.

1.2 En del webbplatser vi samarbetar med i Nätverket erbjuder dessutom även mer omfattande tjänster under en prenumeration som är avgiftsbaserad, om du önskar att använda de tjänsterna i sin helhet och för detta gäller användarvillkoren på respektive webbplats. De webbplatserna i Nätverket meddelar dig alltid detta innan du kan använda några avgiftsbaserade tjänster, de anger även tillämpade avgifter och respektive belopp. De webbplatserna debiterar kostnaden via vald betalningsmetod (t.ex. kreditkort eller annat betalkort) för samtliga avgiftsbaserade prenumerationer. Du väljer själv hur länge du vill prenumerera på respektive tjänst. Du kan använda deras avgiftsbaserade tjänster efter att ha betalat angiven avgift. Den prenumerationsperiod som betalas av dig förlängs sen automatiskt med en ytterligare period som motsvarar den ursprungliga prenumerationsperioden, om detta inte avbryts av dig genom dina profilinställningar. När betalningen av prenumerationsavgiften mottagits och verifierats kommer de att meddela dig genom en bekräftelse via e-post där de även automatiskt förlänger abonnemanget. De meddelar dig även om priser för prenumerationer ökar, och om nödvändigt, söker de ditt samtycke att fortsätta. Du kan använda de avgiftsbaserade tjänsterna efter att ha betalat avgiften och först efter det att avgiften debiterats korrekt och till fullo från ditt konto. Därefter debiteras du inom 24 timmar innan början av nästa abonnemangsperiod. Om de ​​inte kan debitera dig via den betalningsmetod som du angivit, försöker de debitera din betalningsmetod inom de närmaste trettio (30) dagarna efter den första betalningsförseningen. Om de ​​inte lyckas debitera din betalningsmetod för betalning, kommer du att bli nedgraderad till icke-avgiftsbaserade tjänster.

1.3 Ditt medlemskap på de webbplatser du registrerat dig är endast avsett för personligt bruk. Du har inte någon rätt att auktorisera andra att använda ditt medlemskap eller ditt konto du registrerat på någon extern webbplats via Hemsidan. Det betyder att du inte är tillåten att dela dina inloggningsuppgifter med tredje part eller att vidarebefordra dina inloggningsuppgifter till tredje part. De tjänster som erbjuds är endast till för privat bruk. Genom att registrera dig som medlem på en extern webbplatser via Hemsidan, åtar du dig också att endast använda den tjänsten för privat bruk och inte kommersiellt.

2. Registrering och användande av Hemsidan och våra Tjänster

2.1 En del av Tjänsterna som som finns hemsidan kan endast användas fullt ut efter att du har registrerat dig som medlem på någon extern webbplats via Hemsidan.

2.2 Genom att registrera dig som medlem på någon av webbplatserna vi samarbetar med i Nätverket så godkänner du användarvillkoren och garanterar att du är minst 18 år gammal. Webbplatserna vi samarbetar med i Nätverket granskar manuellt alla bilder/foto/video som laddas upp av medlemmarna och finns det en misstanke om att personen som avbildas kan vara under 18 år kan de tillfälligt stänga av den medlemmen och begära in en vidimerad kopia på id-handling, körkort eller pass så medlemmen därmed kan bekräfta sin ålder.

2.3 Tjänster som är åtkomliga via mobila enheter kan vara något begränsad beroende på tillägg och funktioner i användarnas mobilwebbläsare, det kan därmed betyda att alla funktioner på Hemsidan och övriga webbplatser i Nätverket inte nödvändigtvis alltid är tillgängliga fullt ut för alla användare.

2.4 Du måste vara helt sanningsenlig i de uppgifter som lämnas via registreringen på Hemsidan.

2.5 Vi förbehåller oss också rätten att blockera din tillgång till Tjänsten om du använder tjänsten på ett sätt som är olagligt eller bryter mot någon av de skyldigheter som anges i dessa användarvillkor.

3. Användarvillkor

3.1 Hemsidans uppgift är att i marknadsföringssyfte tillhandahålla en underhållande upplevelse för vuxna användare intresserade av sexuella kontakter. Hemsidan är en beskrivande illustration av vad man kan förvänta sig som medlem på de webbplatser vi samarbetar med och ska inte tolkas "De facto". Tjänsten vi tillhandahåller innebär att användare registrerar sig på externa webbplatser vi samarbetar med, webbplatser som gör det möjligt för medlemmar att kontakta varandra, bestämma träff, utbyta bilder, historier, fantasier och engagera sig i samtal med andra medlemmar, nätverkets representanter samt det automatiserade systemet.

3.2 Webbplatser vi samarbetar med i Nätverket skickar automatisk elektronisk kommunikation till medlemmarna för att fråga medlemmarna hur de använder vissa delar av tjänsten och/eller för att stimulera samtal mellan medlemmarna. Dessutom används automatiserade systemprofiler för att kommunicera med medlemmar för att förbättra medlemmarnas underhållningsupplevelse.

3.3 Du förstår och accepterar att det inte finns någon garanti att du finner en sexpartner eller att du kommer att träffa någon av medlemmarna personligen om du registrerar dig på någon av de externa webbplatser vi samarbetar med. Hemsidan och dess Tjänster är endast till för att ge en spännande, underhållande upplevelse för vuxna användare där de via Hemsidan kan registrera sig på en extern webbplatser där de sen har en möjlighet att träffa en sexpartner.

3.4 Du förstår och bekräftar att du är ansvarig för all information som du tillhandahåller på Hemsidan och på respektive webbplats vi samarbetar med i Nätverket. Du är ansvarig för att de uppgifter du lämnar är sanningsenliga och beskriver dig personligen. Du förbinder dig att avstå från att medvetet använda uppgifter från tredje part som din egen information. Medvetet falska uppgifter eller information som görs med avsikt för bedrägeri, eller som tillhandahåller bank-eller kreditkortsuppgifter avseende en tredje part utan deras medgivande kommer att sluta med juridiska konsekvenser.

3.4 Du åtar dig att hålla din personliga information uppdaterad, särskilt dina kontaktuppgifter och eventuell betalningsinformation om du lämnat ut någon sådan.

3.5 Du är ensam ansvarig för innehållet som du publicerar och skickar till andra medlemmar på anslutna webbplatser vi samarbetar med i Nätverket, och genom att publicera innehåll på Tjänsten, medger du automatiskt att du godkänner att du ger webbplatser i nätverket en oåterkallelig, evig, icke-exklusiv, global licens att använda sådan information och innehåll, samt att ge och bemyndiga webbplatserna i Nätverket underlicensiering av detta innehåll. Nätverket förbehåller sig rätten att använda innehåll från profiler, inklusive användarnamn, foton och video, för att presentera dem i marknadsföringssyfte. Hemsidan samarbetar med andra företag i ett nätverk för vuxna vilka slår samman resurser och medlemmar från flera webbplatser för att ge dig som användare ett större urval av medlemmar att kommunicera med. Allt innehåll du publicerar på en webbplats kan därmed vara synligt även på andra hemsidor på nätet.

3.5 Vi kan inte verifiera riktigheten eller sanningshalten i den information som publiceras av andra medlemmar på webbplatser i Nätverket. Samtidigt som vi och övriga webbplatser i Nätverket har en rättighet, men inte skyldighet, att undersöka, personlig information, innehållet i profilerna, inklusive uppladdade bilder och videos, för att följa lagen i allmänhet, med dessa villkor och med de regler och villkor som anges på anslutna webbplatser i Nätverket, och om nödvändigt ändra eller ta bort innehållet i fråga. Genom att använda den här Tjänsten accepterar du att alla medlemsprofiler, meddelanden och kommunikation inte nödvändigtvis behöver vara äkta och tjänsten endast är avsedd för underhållning. Detta är något som närmare beskrivs under avsnitt 3.13.

3.6 Du åtar dig att inte lämna ut någon information som du inte uttryckligen har begärts att lämna ut. I synnerhet gäller detta namn, bostadsadresser, e-postadresser, webbadresser, telefonnummer och faxnummer.

3.7 Du förbinder sig att behandla andra användares data, särskilt då namn, bostadsadresser, e-postadresser, webbadresser, telefonnummer och faxnummer, e-post och andra former av korrespondens som du får i samband med din användning av tjänsterna med sekretess; du förbinder dig också att avstå från att göra dessa uppgifter tillgängliga för tredje part utan samtycke av deras upphovsman. Det är också förbjudet att förmedla data till utomstående som inte är medlemmar eller en del av Tjänsten.

3.8 Du garanterar och bekräftar att du inte har några kommersiella avsikter med ditt medlemskap och kommer att avstå från att använda den information som anförtrotts dig, varken för kommersiella ändamål eller för syften som bryter mot avtalet med Hemsidan, Tjänsten och Nätverket. Du åtar dig att skicka meddelanden till andra medlemmar som personlig kommunikation och inte skicka meddelanden till andra medlemmar i syfte att göra reklam eller försöka sälja varor eller tjänster. Du åtar dig också att avstå från att skicka "spam" eller liknande.

3.9 Du skall inte missbruka ditt användande och särskilt ska du avstå från att använda Tjänsten i syfte att:

  • sprida kränkande, stötande eller på annat sätt olagligt material (som till exempel material som inkräktar på en tredje parts personliga rättigheter som t.ex. foton);
  • hota eller trakassera andra och/eller kränka någons rättigheter;
  • att på något sätt utlova eller begära pengar eller betalning i någon form.

3.10 Du åtar dig också

  • att inte ladda upp data/filer med virus (infekterad mjukvara) eller någon annan form av malware (till vilket räknas men är inte begränsat till maskar, trojanska hästar, spyware mm.) till Tjänsten;
  • inte att ladda upp någon data till Tjänsten som innehåller mjukvara eller annat material som är copyrightskyddat eller skyddat av andra kommersiella rättigheter om inte du personligen har rättigheterna eller har fått tillståndet som krävs för att använda programvara eller material från innehavaren av dessa;
  • att inte använda Tjänsten på ett sådant sätt att användandet av Tjänsten för andra medlemmar på något sätt påverkas negativt;
  • att inte avlyssna/hacka e-post eller privata meddelanden eller göra något försök till detta.

3.11 Om du inte uppfyller alla de skyldigheter som anges i ovanstående punkter kan det innebära att vi avbryter avtalsförhållandet och att tillträdet till Hemsidan, Nätverket och Tjänsten omedelbart blockeras. Dessutom förbehåller vi oss rätten att vid behov inleda civilrättsliga eller straffrättsliga förfaranden mot användare som inte uppfyller alla de skyldigheter som anges i ovanstående punkter.

3.12 Om du registrerar dig via Hemsidan och använder Tjänsten i samband med ett kommersiellt intresse eller på något sätt använder detaljer och uppgifter som anförtrotts dig på ett kommersiellt sätt så blir du skyldig att betala en straffavgift för varje bevisad överträdelse efter det högsta belopp som är tillåtet enligt lag, utan att det påverkar eventuella skadeståndsanspråk.

3.13 Du åtar dig att hålla Hemsidan, Tjänsten och Nätverket skadeslösa för alla förfaranden, förluster, krav eller skadeståndsanspråk som kan uppstå på grund av din registrering och användning av Tjänsten. Framför allt tar du på dig allt ansvar och alla skyldigheter, kostnader, fordringar och förluster på grund av skadligt skvaller, förolämpningar, förtal och kränkning av personlighetsskyddet av andra medlemmar, på grund av icke-tillhandahållande av tjänster för medlemmar eller på grund av kränkning av immateriella rättigheter eller andra rättigheter, gjorda av dig. Vidare skall du gottgöra oss allt ansvar och fordringar som härrör från brott mot dessa villkor orsakade av dig.

3.14 Du förväntas som medlem att öppna och svara på de meddelanden som du får med jämna och lämpliga mellanrum och vid behov spara dessa på din egen dator eller annat lagringsmedium. Webbplatser vi samarbetar med i Nätverket tar regelbundna backuper men kan inte på något sätt hållas ansvariga för förlust av data på grund av händelser som står utanför deras kontroll.

3.15 Alla mottagna meddelanden från användare av den kostnadsfria tjänsten, sparas internt i medlemmens brevlåda på respektive webbplats. Vi och anslutna webbplatser vi samarbetar med i nätverket förbehåller oss rätten att granska och ta bort eventuella meddelanden, kommentarer, bilder, video och fullständiga profiler där ("innehållet") enligt vår eller deras bedömning bryter mot användarvillkoren eller på något sätt kan vara stötande, olagligt eller som kan strida mot rättigheter eller som på något sätt kan kompromissa säkerheten för andra medlemmar.

3.16 Anslutna webbplatser i Nätverket har rätten, men inte skyldigheten, att radera din profil och all information från databasen om du inte har använt den kostnadsfria tjänsten på mer än sex (6) månader, detta har de rätt till utan att meddela dig i förväg. Denna åtgärd bidrar till att skydda dina personliga uppgifter, så efter sex månaders inaktivitet, kommer de att anta att du inte längre är intresserad av att de lagrar din data; dessutom bidrar den här åtgärden till att hålla databasen fri från inaktiva medlemmar, och därigenom förbättras den tjänst som erbjuds av nätverket.

5.1 Uppsägning

När det gäller uppsägning, så är det en klar distinktion mellan det kostnadsfria avtalsförhållandet som blir till vid en registrering på en extern webbplats via Hemsidan (knull-kontakt.info) och det betalda avtalsförhållande som blir till vid köp av en betaltjänst på de webbplatser vi samarbetar med i Nätverket som tillhandahåller detta.

Du har rätt att säga upp det kostnadsfria avtalsförhållandet du registrerat via Hemsidan när som helst utan att ange dina skäl för detta.

Webbplatser du registrerat dig på har rätt att säga upp befintliga kostnadsfria avtalsförhållanden med dig efter en 14-dagars uppsägningstid. Rätten att ta bort dig från systemet (för rätt anledning) eller för att blockera dig påverkas inte av detta.

När det gäller betaltjänster på webbplatser i Nätverket reglerar deras användarvillkor vad som gäller på respektive webbplats.

5.2 Upphörande av tjänst

Vi har rätt att avbryta tillgången till de tjänster på Hemsidan som erbjuds helt eller delvis. Vi kommer att informera dig om den planerade uppsägningen och dess omfattning i förväg, minst 14 dagar innan den helt eller delvis upphör.

6. Information om data

6.1 Under driften av Hemsidan och våra Tjänster åtar vi oss att följa gällande lagbestämmelser som gäller för dataskydd och behandling av data.

6.2 Vår insamling, användning och delning av din personliga information omfattas av vår Integritetspolicy (GDPR (General Data Protection Regulation)). Du samtycker till att du, genom att använda våra tjänster, samtycker till insamling, bibehållande, användning av din personliga information som det anges i vår Integritetspolicy, inklusive överföring av din personliga information från ditt hemland till något annat land där lagar om integritet och sekretess kan skilja sig från varandra. För ytterligare sekretessvillkor, var god se vår Integritetspolicy GDPR (General Data Protection Regulation)). För alla rättsliga ändamål ska vår Integritetspolicy anses vara en integrerad del av våra användarvillkor.

6.3 Du bekräftar och accepterar att allt innehåll publicerat av dig till Tjänsten automatiskt är tillgänglig för alla användare i Nätverket. Detta gäller när användare registrerat sig på externa webbplatser via Hemsidan men även på andra webbplatser i Nätverket eller via andra samarbetspartners. Detta gör det även tillgängligt för dig att använda tjänsterna som tillhandahålls i Nätverket via andra domäner som ingår.

6.4 Din profil du lägger upp på Tjänsten, när du blir medlem på en webbplats via Hemsidan, och dess innehåll kan vara sökbara, och du kan söka efter profiler och innehåll från medlemmar registrerade på andra webbplatser som ingår i Nätverket. Din profil och dess innehåll kan även vara sökbart genom tredjeparts sökmotorer, till exempel Google, MSN, etc.

6.5 För annonsering på Hemsidan och användandet av Hemsidan, kan vi eller våra tredjeparts annonsörer placera eller känna igen en unik cookie i din webbläsare. Cookies är en normal del av internetverksamheten och är något som även används av Hemsidan för att säkert identifiera dig varje gång du besöker oss och använder Hemsidan och även för att hålla din session aktiv när du inte använder Hemsidan under en tid. All information som vi eller tredje part samlar in via cookies för marknadsföringskampanjer är helt anonym. Genom att registrera dig via denna hemsida accepterar du användningen av dessa cookies. För mer information om vilka typer av cookies som vi använder på Hemsidan läs vår information om Cookies.

7. Användarvillkor och upphovsrätt

7.1 Alla rättigheter till program, tjänster, processer, programvara, teknik, varumärken, varunamn, uppfinningar och material som tillhör Hemsidan förblir enbart våra. Vi är ägare till allt användande av ovan nämnda rättigheter. Användning av alla program och innehåll, material, varumärken och varunamn som den innehåller är endast tillåtet för de ändamål som anges i dessa användarvillkor. All kopiering av program, tjänster, processer, programvara, teknik, varumärken, varunamn, uppfinningar och material som tillhör oss är inte tillåtet om det inte uttryckligen godkänts av oss.

8. Ansvarighet

8.1 Direktkontakt/träffar mellan medlemmar på anslutna webbplatser i nätverket kan bara inträffa efter en överenskommelse av båda parter. Vi är därför inte ansvariga utifall någon sådan kontakt inte inträffar genom användandet av Hemsidan, Tjänsten eller andra webbplatser i Nätverket. Det vi gör är att sträva efter att förmedla kontakter mellan medlemmarna genom att tillhandahålla de tjänster och tekniska medel som krävs för detta ändamål.

8.2 Vi är inte ansvariga för missbruk av uppgifter och information där möjligheten finns, trots att det uttryckligen är förbjudet i våra användarvillkor, att medlemmar kan använda tjänsten på ett otillbörligt eller olagligt sätt. Dessutom är vi inte ansvariga om information som görs tillgänglig av dig för en tredje part missbrukas av denna tredje part.

8.3 Vi kan inte garantera att tjänsten fungerar korrekt i alla lägen, det vill säga att tjänsten är ständigt tillgänglig utan avbrott. Framför allt är vi inte ansvariga för fel på teknisk utrustning eller kvaliteten på tillgången till tjänsten på grund av force majeure eller händelser som står utanför vår kontroll (till exempel fel i nätverkskommunikationen).

8.4 Vi är inte ansvariga för otillåten tillgång till din personliga information från tredje part, till exempel i form av olaglig tillgång till databasen av hackare.

8.5 För andra förluster som uppstår på grund av andra orsaker än de ovannämnda, ska vi bara vara ansvariga i fall av uppsåt och grov vårdslöshet av dess verkställande organ, anställda och medhjälpare, och detta ansvar står i proportion till andra orsaker som bidrar till förlust.

8.6 Om du träffar någon (online eller offline) genom Tjänsten vi förmedlar, är vi inte ansvariga för någon skada som den personen kan åsamka dig, eftersom det är enbart du som ansvarar för att du tar alla steg för att skydda dig från sådana händelser. Du samtycker till och bekräftar att det är omöjligt för oss eller webbplatser vi samarbetar med att undersöka varje medlems uppgifter och bakgrund.

8.7 I övriga fall är alla skyldigheter exkluderade.

9. Tillämplig lag och tvistlösning

9.1 För att lösa ett klagomål avseende Tjänsten eller Hemsidan, kontaktar du vår kundtjänst genom att använda formuläret Kontakta oss på hemsidan.

9.1 För att lösa ett klagomål på någon av de externa webbplatserna i Nätverket, bör du kontakta den webbplatsens kundtjänst.

10. Övrigt

10.1 Registreringen på en extern webbplats via Hemsidan är personlig för dig. Du kommer inte att överlåta, överföra eller ta ut dina rättigheter och skyldigheter under din registrering.

10.2 Vi har rätt att ge kommission till tredjepartsleverantörer och ställföreträdande representanter med rendering av delar av eller hela spektrat av tjänsterna, förutsatt att detta inte ger upphov till några nackdelar för dig.

10.3 Skulle enskilda punkter i dessa Användarvillkor eller avtal bli ogiltiga eller ofullständiga, så kommer giltigheten av övriga punkter i Användarvillkoren eller avtalen inte på något sätt påverkas. När det gäller punkter som ej är en del av avtalet eller är ogiltiga så kommer innehållet i avtalet regleras av de giltiga rättslagarna.